panden


BBO residenties - EEN ONTMOETING MET DE ZEE ...

Home page van BBO residenties specialisatie in zeezicht appartementen te koksijde en de panne

bbo-residenties.be


Beukendael Beheer

Beukendael Beheer - Gespecialiseerd in beheer van onroerend goed, onderhoud aan panden en administratieve zaken. Coördinatie van verbouwingen en renovaties; één aanspreekpunt voor planning, organisatie en samenwerking met het team van aannemers en onderhoudsbedrijven.

beukendael.nl


Blommestein Gevelonderhoud - gevelonderhoud, renovatiesponsoring, gevelreiniging, zandstralen, hydrofoberen,…

Blommestein Gevelonderhoud is trots op zijn expertise, vakmanschap, probleemoplossend vermogen en jarenlange ervaring. De afgelopen twintig jaar hebben wij op succesvolle wijze duizenden objecten opgeknapt.

blommestein.nl


Architectenbureau Campens bvba - Duurzaam - Ontwerp - Structuur & Architectuur

startpagina architectenbureau Campens bvba, ir. architect Barbara Campens, Destelbergen, Gent

campens.be


HUIDIGE EDITIE

Herenhuis is het eerste woonmagazine in Nederland dat volledig gericht is op het wonen in historische panden. Lezers worden op deskundige wijze geïnformeerd over restauraties, historie, lifestyle en onderhoud. Het oogstrelende magazine besteedt tevens aandacht aan (stads)tuinen en de vaak verrassende…

herenhuis.nl


Home - Hopmans & Geense Makelaardij

Ons woningaanbod en overige activiteiten. Ons werkgebied is het eiland Tholen, St. Philipsland, Schouwen-Duiveland en Zuidwesthoek van Brabant (Steenbergen, Halsteren, Bergen op Zoom en omgeving). Aankoop & Verkoop - Taxaties - Nieuws

hopmansengeense.nl


H. Teunissen montage BV | Dé montagespecialist voor Golfplaten & PIR/PUR isolatie! HT-bouw.nl

Gespecialiseerd in het isoleren van hallen en agrarische gebouwen, We werken met PIR/PUR (Opstalan) isolatieplaten. De platen worden vrij van de gordingen en onder de spanten door gemonteerd.

ht-bouw.nl
Inter-France advisering, aankoopbegeleiding voor panden in Frankrijk

Inter-France advisering, aankoopbegeleiding en intermediar bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk. Specialist in Frans onroerend goed vooral campings, hotels, gîtes en chambres d'hôtes.

interfrance.nl


Home

Het Noordelijk Scheepvaartmuseum is gevestigd in de twee mooiste middeleeuwse panden in de stad Groningen, een museumstuk op zich. Er is van alles te ontdekken over de geschiedenis van de Stad en het Ommeland. Op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

noordelijkscheepvaartmuseum.nl


Goedkope woonruimten beschikbaar - Dé Vastgoedbeschermer

Wil je goedkoop wonen in bijzondere panden zoals een villa, klooster, monument, kerk, school of kantoor? Bekijk ons woningaanbod en reageer gratis!

tijdelijkwonen.org

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next →  

Like FoxMos?!


or Link to Us , Thanks!

Advertisement

Sitemaps

FoxMos Widget

FoxMos

Copy & Paste code at your site or blog!